Terase

Terase

Terase Twinson O-Terrace

Twinson O-Terrace izrađen je od drveta i PVC-a. Spajanjem prednosti oba materijala dobiven je Twinson – najbolji prirodni izgled, topli osjećaj drveta i PVC-a zajedno sa svojim minimalnim zahtjevima za održavanje. Zahvaljujući svom prirodnom izgledu Twinson O-Terrace savršeno će se uklopiti u Vaš vrt.

Od vrtnih staza i terasa, do jezerca i prostora oko bazena, Twinson® Terrace nudi ultimativnu vanjsku podnu oblogu. Daske koje se lako održavaju su vodootporne, ne trunu te na njima nema pojave iverja. Istovremeno su ugodne na dodir i pravo zadovoljstvo za oko. Masivne daske imaju dvostranu primjenu, omogućujući Vam robusniji ili rafiniraniji izgled. Postavljanje je vrlo jednostavno. Izrežite daske na mjeru, pričvrstite ih na okvir koristeći sustav spojnica i pokrijte rubove Twinson® Terrace daščicom. Postavljanje terase nikada nije bilo tako jednostavno! Stoga stavite najbolje iz oba svijeta već danas u svoj vrt!

Twinson se može 100% reciklirati i predstavlja ekološki prihvatljivu alternativu tropskom tvrdom drvetu. Dok je tropsko tvrdo drvo dostupno sam iz ugroženih kišnih šuma, Twinson sadrži četinare koj brzo rastu u stalno pošumljavanim šumama.

Terase Twinson su dostupne u 8 boja. Možete birati između nijansa oraha, masline, lješnjaka, kamena, marelice, smeđe, tamno smeđe i crne boje.

Brošuru terasa možete pogledati OVDJE