Proizvodi

Prozori i balkonska vrata

Naglašavajući jasan, vitak oblik i visoku razinu funkcionalnosti prozor sustava Arcade nudi dubinu profila od 71 mm za prozore visoke stabilnosti i dobre toplinske izolacije. Ovaj svestrani profil također omogućuje graditeljima i izvođačima s ograničenim proračunom korist od rješenja s visokom kvalitetom za suvremenu izgradnju. Dobra vrijednost toplinske izolacije dodatno štedi energiju i novac. Profili linije Arcade su tehnički dobrog dokazanog klasičnog dizajna i vrlo popularni zbog svojeg odličnog omjera uloženog – dobivenog. Sa svojim elegantnim izgledom oni ispunjavaju i zahtjevne potrebe dizajna. Arcade pružaju ekonomično, dosljedno i bezvremensko elegantno rješenje za prozore i fasade. Postoji mnogo različitih boja Arcade sa zaobljenjem od 20° za klasično ili zaobljeno krilo.

Brošura prozora i balkonskih vrata

Ulazna vrata

Ulazna vrata nisu samo jedan od elemenata dizajna, ona također moraju ispuniti posebne zahtjeve. Moraju funkcionirati apsolutno pouzdano, štititi od vremenskih uvjeta i pružiti maksimalnu sigurnost. Posebno je važna visoka stabilnost, optimalna toplinska izolacija, izvrsna zvučna izolacija, zaštita od provale, dug vijek trajanja te vrhunski dizajn.
Visoka kvaliteta Inoutic PVC vrata vidljiva je kroz vrhunsku toplinsku izolaciju i izuzetno visoku čvrstoću. Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20 godišnji vijek trajanja. Stabilnost već vrlo stabilne konstrukcije može se dodatno povećati patentiranim metalnim kutnim spojevima. Ulazna vrata se mogu opremiti i bravama s više točaka prihvata i specijalnim okovima, tako da se može postići vrlo visoka zaštita od provale, u skladu s DIN-ENV 1627.
Inoutic ulazna vrata i pomoćna ulazna vrata dostupna su u različitim oblicima, stilovima i bojama. Mogu se koristiti sa svim komercijalno dostupnim panelima od PVC-a, stakla ili aluminija i elegantno naglašavaju arhitektonski stil novih zgrada te se zbog različitih varijanti ugradnje mogu bez problema integrirati i u pročelja starih zgrada.
Univerzalno kompatibilni aluminijski prag sa visinom od samo 19 mm smanjuje mogućnost spoticanja i pogodan je za život bez prepreka. Najbolja toplinska izolacija osigurana je termičkim odvajanjem (integrirana plastična traka).

Brošura ulaznih vrata

Izbor dekorativnih PVC panela za ulazna vrata možete pogledati OVDJE

Rolete

Različite veličine kutija, široki spektar boja i kompatibilnost sa svim prozorskim sustavima kao i za renoviranje i novogradnju: Naš roletni sustav PROtex pruža  jednostavan izbor bez žrtvovanja nabolje zaštite. Iskoristite jednostavno rukovanje automatom za gurtnu, kurblom ili elektromotorom, za zadržavanje topline u prostorijama pri niskim vanjskim temperaturama ili spriječavanje zagrijavanja prostorija u vrućim ljetnim danima. Vrlo dobra toplinska izolacija pridonosi energetskoj učinkovitosti gradnje i smanjenju troškova grijanja.
Uz PROtex Rolete ne samo da postižete optimalnu toplinsku i izvučnu izolaciju, nego se i zaštićujete od provale, znatiželjnih očiju i lošeg vremena. Pri tome se PROtex vrlo jednostavno i sigurno postavlja na okvir pomoću odgovarajućeg adaptera. PVC roleta može se ugraditi kao potpuno podžbukna, ili kao naknadna nadžbukna kutija. Ugradnja revizijskog poklopca bez vijaka omogućava reviziju s donje ili stražnje strane. Izvedba s komarnikom je također moguća. Moguće je i naknadna integracija komarnika kroz skidanje odvojivog donjeg profila. Jednostavan za njegu, otporan na svjetlo i vremenske uvjete PVC materijal kutije rolete osigurava dugotrajan atraktivan izgled.

Brošura roleta

Terase

Twinson O-Terrace izrađen je od drveta i PVC-a. Spajanjem prednosti oba materijala dobiven je Twinson – najboljiprirodni izgled, topli osjećaj drveta i PVC-a zajedno sa svojim minimalnim zahtjevima za održavanje. Zahvaljujući svomprirodnom izgledu Twinson O-Terrace savršeno će se uklopiti u Vaš vrt.
Od vrtnih staza i terasa, do jezerca i prostora oko bazena, Twinson® Terrace nudi ultimativnu vanjsku podnu oblogu. Daske koje se lako održavaju su vodootporne, ne trunu te na njima nema pojave iverja. Istovremeno su ugodne na dodir i pravo zadovoljstvo za oko. Masivne daske imaju dvostranu primjenu, omogućujući Vam robusniji ili rafiniraniji izgled. Postavljanje je vrlo jednostavno. Izrežite daske na mjeru, pričvrstite ih na okvir koristeći sustav spojnica i pokrijte rubove Twinson® Terrace daščicom. Postavljanje terase nikada nije bilo tako jednostavno! Stoga stavite najbolje iz oba svijeta već danas u svoj vrt!
Twinson se može 100% reciklirati i predstavlja ekološki prihvatljivu alternativu tropskom tvrdom drvetu. Dok je tropsko tvrdo drvo dostupno sam iz ugroženih kišnih šuma, Twinson sadrži četinare koj brzo rastu u stalno pošumljavanim šumama.
Terase Twinson su dostupne u 8 boja. Možete birati između nijansa oraha, masline, lješnjaka, kamena,
marelice, smeđe, tamno smeđe i crne boje.

Brošura terasa

Klupčice

U ponudi imamo i klupčice unutarnje PVC boja mramor ili vanjske aluminijske plastificirane.

Komarnici

Nudimo Vam komarnike vrhunske kvalitete koji će Vas štititi od komaraca, muha i ostalih insekata. U ponudi Vam nudimo fiksne komarnika, rolo komarnike i harmo(plise) komarnike.